Muolaan Matka 4-5.9.2010

 

vaakuna2

 

 

 HymyHymyHymy  MUOLAAN SYKSYN 2010 MATKA    1.9.2010 versio Punainen sydänPunainen sydänPunainen sydän
Vastuullinen matkatoimisto MatkaHermes Turku !
 
Hotelli Druszba Viipurissa sis.illallisen lauantaina ja aamiaisen sunnuntaina !
Kuljetus Atomi-Lines tj.Antti Kytölä Urjala+358 400 239 941 FAX. +358 3 5462302
Hinta 170€    sisältää ryhmäviisumin !   Lasku tulee osanottajille suoraan Atomi Lines /Antti Kytölä
 
Muolaan Matka 4-5.9.2010 
(Kohteet Hotokka-Ilves-Muolaankylä-Mutaranta-Kuusaan Hovi-Moiniemi) 
Lisätietoja Hannu Mustonen- Pertti Hallenberg !!!  SateenkaariSarkastinenAurinkoNukkuva puolikuu
 
Muista ottaa mukaan passi ja tarvittavat henkilökohtaiset lääkkeet ym. varusteet
 

Aikataulu
Lähtö Lauantaina 4.9.2010 Suomen aikaa !
Matkareitti: Humppilan Seurojentalo klo.1.40 – Forssa Turuntie 37 – IV- Asemakuja Jaatinen -Merilänraitti -Lehtovirta pys.klo.2.00-  Ypäjä Ojalan Kauppa klo. 2.15 – Somero Pitkäjärvi Sarjalantie klo. 2.25 – Somero Rankkulantienpää klo.2.40-Somero ABC klo.2.50 – ABC Piihovi Salo klo.3.20  – Espoon Ikea pysäkki 4.00 – Helsinki Teboil Ruskeasuo 4.20- Vaarala ABC Vantaa 4.40 – Leikari Hamina 6.20 kohti Raja-Hovia Vaalimaa klo.6.40.
 
VARMISTA BUSSIINTULOPAIKKASI 0500-176487 Hannu tai hannu.mustonen@surffi.net
 
 Ilmoittautuneita :1.Jukka Kuisma, 2.Heikki Honkonen (Somero ABC),3 Hannu Mustonen (S-Talo Humppila), 4.-5 Tytti Pelkonen & Hannu Granlund (Ojalan Kauppa  Ypäjä) 6-7. Pekka Seppänen & Teija Kauti  (Ojalan Kauppa Ypäjä) 8-9. Terttu ja Mikko Bergroth (TB Ruskeasuo)10. Eero Seppänen (Sarjalantie  Pitkäjärvi)  11.Matti Hätönen (ABC Somero) 12.Kyllikki Seppänen (Sarjalantie Pitkäjärvi)  13. Unelma Kolattu (Rankkulantie Somero), 14. Oili Jaatinen (IV Asemakuja Jaatinen), 15. Eeva Forell (ABC Vaarala), 16-17.Raija & Kauko Hallenberg (ABC Piihovi Salo),18-19 Mirja & Helge Hallenberg (ABC Piihovi Salo), 20-21 Soile & Pertti Hallenberg (ABC Vaarala),22 Helena Puustinen (Vaalimaa Rajahovi),23.Maila Laurila (S-Talo Humppila) ,24-25 Johanna Leppälä & Paavo Mäkelä 26. Eeva-Liisa Mäkelä.(Lehtovirta Forssa),27-28. Leena Michelsson  & Raimo Kenni (Lehtovirta Forssa),29.Pertti Nikkanen (S-Talo Humppila)30. Tapio Laurila (S-Talo Humppila) 31.Matti Rutanen (ABC SOMERO)
Tämä on lopullinen lähtijämäärä !!!
lisätietoja hannu.mustonen @ surffi.net Tai 0500-176487
 
 
 
 

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT Yllättynyt

 

 

         1.VIISUMILOMAKE TÄYTETTYNÄ  lataa se  http://www.matkahermes.net/viisumit.html

         2. PASSIKUVA VIISUMILOMAKKEESEEN KLEMMARILLA

     3.PASSIN VALOKOPIO (Passi oltava voimassa 6kk matkan päättymisestä) 

 

         4.MATKAVAKUUTUSTODISTUS VAKUUTUSYHTIÖSTÄ VENÄJÄNMATKAA VARTEN

         5. LASKUTUS OSOITETIEDOT

         6. Lähetä paperit 8.8.2010 mennessä Hannu Mustoselle Katajasaarentie 40 31640 HUMPPILA 

 

         7. Ilmoita linja-autoon tulopaikka !

         8.Ilmoita ruokalaji jos tarvitset erikoisruokavalion hotellissa !

          

         9. Talkooruokien / tarvikkeiden tuomisesta yhteiseen ruokapöytään maastossa, sovi tarvikkeista  Helena Puustinen 0400-293881  tai

             Hannu Mustonen 0500-176487.       ( Huom.Muolaassa ei ole ravintolapalveluita joten tämä järjestely on tarpeen.)

      Perinteinen talkooruokailu seisovasta pöydästä, kuljettaja tj. Antti Kytölän makkaramyynnillä +talkookahvitus    Muolaan           

           Ilveksen /pysäkillä tai muussa sopivassa paikassa lauantaina päivällä. 

           ja sunnuntaina päivällä  jossain kohteessa syödään loput talkooruuat ja keitetään kahvit ! 

      Andreilta voidaan tilata taksikyytejä kotiseutukohteisiin !Punainen sydänPunainen sydänPunainen sydän
      Andreilta voi ostaa  myös erilaisia tuliaisia talkooruokakohteissa Muolaassa !Lahjapaketti
      Tavaratalo Carusellin sivut  http://karusel.ru/ Hyvätasoinen ostospaikka Viipurissa

   

 Aurinko   ANTTI MYY GRILLATTUA MAKKARAA  1€ KPL AINA KUN SAA GRILLIN PYSTYYN !
   Syntymäpäiväkakku   LISÄKSI LINJA-AUTOSTA SAADAAN KAHVIA JA TEETÄ KEITTIMESTÄ
      Sarkastinen    JUOMIA JÄÄKAAPISTA
 
 Kuvamateriaalia kevään matkalta 21-23.5.2010 Muolaan Oinaalasta http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1008420 Satumaa lauluesitys yleisö ja bändi (A-tuubi Yle)
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1008421 Haastattelut Pekka Kurkikangas ja Hellin Laine
 

  

TähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTähti

Punainen sydänPunainen sydänPunainen sydänLISÄÄ KARJALAN MATKOJA SKY DRIVESSA !!!! Näyttää kieltäYllättynytAurinkolasit
 SIVUSTON ALAOSASSATähtiTähtiTähti
 

Kauko Tuomala

Wikipedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kauko Hans Villiam Tuomala (19. marraskuuta 1918 Orimattila26. kesäkuuta 1944 Revonkylä) oli Humppilasta kotoisin ollut asevelvollinen alikersantti, joka 26. kesäkuuta 1944 panssarintorjuntatykin ampujana ratkaisevasti torjui Heinjoen tiellä venäläisten panssarihyökkäyksen. Alikersantti, tykkiryhmänjohtaja Tuomala tuhosi 8 panssarivaunua, 2 rynnäkkötykkiä ja 4 vetotraktoria 26. kesäkuuta 1944 ennen kuin kaatui tykkinsä tuhoutuessa Katjuša -raketinheittimen osumasta. Tämän johdosta hän ei saanut selvin numeroin ansaitsemaansa panssarintuhoojan merkkiä, vaikka asiaa harkittiin pitkään. Sen sijaan hänet nimitettiin postuumisti Mannerheim-ristin ritariksi numero 134 seuraavana päivänä kenraali Aaro Pajarin esityksestä. Tuomala oli ylennetty alikersantiksi 15. kesäkuuta 1941. Siviiliammatiltaan hän oli maataloustyöntekijä.Kirjailija Mauri Sariola piirtää hänestä kauniin ja ehkä hiukan ihannoivankin kuvan kirjassaan Aamu Heinjoen tiellä – tosin hän käyttää nimeä Tuomo Tupala. Tarinan kokijahahmo vänrikki Simo Soukiala on eräs Sariolan omaelämäkerrallisia sivupersoonia. Samoin tykkikomppanian päällikkö kapteeni Pyykkö esiintyy nimellä Pöykkö ja joukkueenjohtaja ylikersantti Mäkilä nimellä Säkiä. Sariolan kirjaansa sijoittama kenraali Pajarin taistelun jälkeen pitämä muistopuhe, jonka lopussa hän ilmoittaa esittävänsä kaatuneelle ampujalle ritarinarvoa, on paikalla olleiden veteraanien kertoman mukaan nimiä vaille autenttinen. Samoin kirjassaan Näin tekivät ritarit Sariola kirjoittaa maalailevaan tapaansa tarinan Kauko Tuomalan viimeisestä taistelusta luvussa Loppuun asti. Myös Humppilan kunta muistaa suurta poikaansa Humppilan Järvensuolta säännöllisesti. Karjalan kannakselle Heinjoen tien risteyksestä etelään, Revonkylän lohkolle on veteraanijärjestöjen toimesta pystytetty elokuussa 2008 Kauko Tuomalan muistoristi.

 
 
 
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s